انجیل شیطانی یا کتاب مقدس شیطان پرستی

کتاب «انجیل شیطانی» (The Satanic Bible) توسط آنتوان لاوی در سال ۱۹۶۹.م نـوشته شد. این کتاب شامل بخشهـای متعـددی می باشد که از مهمترین آنها می توان به کتاب های چهارگانه اشاره کرد. که نامهای آنها عبارتند از:

  1. کتاب شیطان (Satan) آتش
  2. کتاب لوسیفر (Lucifer) باد
  3. کتاب بلیال (Belial) زمین
  4. کتاب لویتن (Leviathan) آب

۴ کتاب (فصل) به نامهای ۴ شیطان (چهار ارباب دوزخ) نامیده شده اند. کتاب شیطان (Satan)
معرفی شاعرانه‌ای از مشخصات و تجاوزات شیطان پرستی، که برگرفته از عبارات رَگنر ربیرد (Ragnar Rebeard) است.

کتاب لوسیفر (Lucifer)
- روشنگری، مبانی فلسفی و تصوری شیطان پرستی.
- خواسته: خدا، مرده یا زنده.
- برخی شواهد عصر شیطانی جدید
- دوزخ، اهریمن و چگونه روح خود را واگذار کنید
- عشق و نفرت
- روابط جنسی شیطانی
- همه خونخواران، خون نمی‌مکند
- لطف، نه اجبار
- انتخاب یک انسان برای قربانی
- زندگی پس از مرگ در طول تکمیل ضمیر نفس
- تعطیلات مذهبی
- مراسم عشاء تاریک

کتاب بلیال (Belial)
- شامل اصول نظری و تمرینات آئین پرستش شیطانی، جادوگری و روانشناسانه.
- نظریه و تمرین سحر شیطانی (تعریف و هدف)
- انواع سه گانه آئین پرستش شیطان
- آئین پرستش شیطان، یا «اتاقک تشریح عقلانی»
- اجزای کاربردی در سحر شیطانی
- آئین پرستش شیطانی

کتاب لِویتن (Leviathan)
- شامل متن‌هایی برای استفاده در آئین پرستش شیطان و دعاها.
آخرین بخش این کتاب، فصل مربوط به کلیدهای رهایی است. در این فصل، کلید های نوزده گانه شیطان پرستی از کتاب آنوسیان طرح گردیده است. و شیطان پرستان برای رهایی باید این نوزده کلید را در اختیار داشته باشند.
اینک با توجه به مطالب ارائه شده از کتاب مقدس شیطان پرستی خوب است نگاهی به برخی از صفحات داخلی این کتاب سراسر کفر انداخته و جملاتی دیگر از آن را از نظر بگذرانیم. با ملاحظه جملات ایـن کتاب ضاله می توان به انگیزه شیطان پی برد، که چگونه عده ای غافل را فریب داده تا از جانب او سخن گفته و اعتقادات مردمان را به بازی بگیرند.

حکومتها و شیطان پرستی

در جوامع مختلف نفوذ شیطان پرستی به حدی زیاد است که، رهبران سیاسی و حتی مذهبی نیز ناچارند، با آنها مدارا کرده و این مکتب را بپذیرند. و یا خود را به نوعی با آن مرتبط دانسته و طبق اعتقادات شیطان پرستی رفتار کنند.
همانگونه که قبلاً اشاره شد، بورتون در کتاب خودکلیسای شیطان نوشته بود :... وضعیت بدی بود، ولی با درایت لاوِی اوضاع بهتر شد...
این مطلب به وضوح نشان می دهد که نفوذ لاوِی به عنوان مؤسس کلیسای شیطان و پایه گذار شیطان پرستی نوین، تا حدی است که کسی جرأت مقابله با او را ندارد و بـرخی رهبران سیاسی جهان، او را تمجید می کنند و مـرگ او را ضایعه بزرگی بـرای بشر امـروز قلمداد می کنند. البته این مسئله با نگاهی به زندگی و مذهب لاوِی، کاملاً همخوانی دارد. زیرا لاوِی یک یهودی زاده است. پس کسی حق مقابله با او را ندارد. و هر سخنی بر علیه او به شدت تقبیح می شود.
با مشاهده چهره برخی از رهبران سیاسی جهان، بسیاری از حقایق در ابعاد سیاست کشورها آشکار شده، و مشخص می گردد که چرا آنها چنین منشی را در پی گرفته اند.
رؤسای جمهور آمریکا، جرج بوش پدر، رونالد ریگان، بیل کلینتون، جرج دبلیو بوش و سایر شخصیتهای سیاسی مانند سناتور جان کری رقیب انتخاباتی بوش و حتی همسر جرج بوش، لورا بوش و سایر رهبران سیاسی مانند سیلویو برلوسکونی نخست وزیر ایتالیا، تامی فرانکس فرمانده نیروهای آمریکایی در جنگ عراق، و... همگی از سیاست مدارانی هستند که به این جرگه پیوسته اند.
دیدار مقامات مذهبی و سیاسی با جادوگران و شیطان پرستان، خود به نوعی در جهت تأیید آنان بوده و آئین شیطان پرستی را تقویت می کند. واقعاً نمی توان تصور کرد که چرا رهبران مذهبی یا سیاسی با شیطان پرستان ملاقات می کنند!.
به راستی آیا اینان واقعاً شیطان پرستند؟!. چرا این رهبران به دنبال تأیید شیطان پرستان برای پیشرفت در امور خود هستند؟ یا اینکه مگر شیطان پرستان چه قدر نفوذ سیاسی و اجتماعی دارند؟
اینها همه سؤالاتی هستند که ذهن هر انسان بیداری را به خود مشغول می کند.